Canihua fašírky 0:20 h

Vodu privedieme do varu a pridáme Bio Canihua. Varíme približne 10 minút, kým nám canihua nezmäkne. Tekutú kašu zložíme zo sporáka a necháme trochu vychladnúť. Vmiešame ovsené vločky, vajcia, nadrobno pokrájanú cibuľu, soľ, mleté čierne korenie a posekané čerstvé bylinky. Dobre vymiešame aby nám vzniklo pekné pravidelné cesto. S polievkovou lyžicou vytvarujeme približne 10 až 12 fašíriek. Vyprážame na pomastenej horúcej panvici do zlatista.

Potrebujeme:
100 g Schnitzer Bio Canihua    
350 ml vody
200 g ovsených vločiek
2 vajcia
1 malú cibuľu
½ čajovej lyžičky soli
mleté čierne korenie
čerstvé bilinky (majoránka atď. ...)
olej na vyprážanie

Novinky a akcie

Prinášame Vám vždy zaujímavé informácie ...

Viac info

Nápady na skvelé recepty

Ľahké a jemné recepty plné chutí, ktoré vždy nasýtia ...

Viac info
  • Newsletter

  • Zaregistrujte sa a buďte medzi informovanými.