Šalát s mozzarellou a opekanými kúskami žemličiek

Nakrájame chleba na kocky a s jednou lyžicou olivového oleja opečieme na panvici na konci opekania pridáme bylinné zmesi a dobre premiešame. Mozzarellu a ukorku si nakrájame na menšie kúsky. Paradjky na štvrťky. So 6 lyžíc olivového oleja, citrónovej štavy a balsamica si pripravíme zálievku, dochutíme soľou a korením. Vychladnutý chlieb so všetkými ingrediencami zmiešame v šalátovej miske a môžme servírovať. 


Ingrediencie: 


125g Bio slnečnicové žemle
1/2 uhorky
125g mozzarella
4 stredné veľké paradajky
1 lyžica šalátovej zmesy
7 lyžíc olivového oleja
3 lyžice balsamica
pár kvapiek citrónovej šťavy
soľ a korenie



 

Novinky a akcie

Prinášame Vám vždy zaujímavé informácie ...

Viac info

Nápady na skvelé recepty

Ľahké a jemné recepty plné chutí, ktoré vždy nasýtia ...

Viac info
  • Newsletter

  • Zaregistrujte sa a buďte medzi informovanými.