Bezlepková pizza „Diavolo“

Bezlepková Pizza  „Diavolo“ s rajčinami, olivami, červenými papričkami, rukolou a parmezánom

 

Rajčinová omáčka:
80g rajčinový pretlak
1ks očistený a pretlačený cesnak
4ks celý list bazalky a troška najemno nakrájaného oregána
  Soľ a korenie

 

Obloha na pizzu:
1ks  Schnitzer bezlepkový korpus na pizzu 
80-100g nastrúhaného syra(mozzarella,gouda)
4ks čerstvé koktejlové rajčiny
8-10ks čierne olivy
½  ostrej červenej papričky
1pl olivový olej
  Rukola a hoblovaný parmezán


 

Novinky a akcie

Prinášame Vám vždy zaujímavé informácie ...

Viac info

Nápady na skvelé recepty

Ľahké a jemné recepty plné chutí, ktoré vždy nasýtia ...

Viac info
  • Newsletter

  • Zaregistrujte sa a buďte medzi informovanými.