Bageta so šunkou a kyslou smotanou

Šunku si nakrájame na malé kúsky a dáme do misky kde si pridáme kyslú smotanu. Dobre premiešame.Osolíme a okoreníme podľa chuti. Bagetu si nakrájame, natrieme ju vzniknutou zmesou, posypeme ementálom a uložime bagetky na plech. Rúru si zohrejeme cca na 200° C. Bagetky pečieme 15-20 minút pri teplote 190° C . Keď sú bagetky do chrumkava upečené môžme ich dozdobiť čerstvou petržlenovou vňaťou a ihneď podávame. 


Ingrediencie: 

1 Bio Rustikálna Bageta
1 šálka kyslej smotany
200g varenej šunky
100g strúhaného ementálu
soľ a korenie

 

Novinky a akcie

Prinášame Vám vždy zaujímavé informácie ...

Viac info

Nápady na skvelé recepty

Ľahké a jemné recepty plné chutí, ktoré vždy nasýtia ...

Viac info
  • Newsletter

  • Zaregistrujte sa a buďte medzi informovanými.