Bageta so salámou

Salámu, pariku prípadne huby si nakrájame na tenké plátky a dáme do misky kde všetky ingrediencie zmiešame dohromady. Dochúti podľa chuti korením. Bagety si prekrojíme napoli a naplníme zmesou. Poukladáme na plech s paierom na pečenie a dáme piecť do rúry, ktorú sme predhriali na 190 - 200°C a pečieme asi 15 - 20 minút. Po miernom vychladnutí podávame. 


Ingrediencie: 

1 Bio Classic Bageta
1 balenie salámy
1 1/2 papriky
1/2 huby (môzu)
1 šálka smotany 
1 balík strúhaného syru
1 lyžica pizza korenie
 

Novinky a akcie

Prinášame Vám vždy zaujímavé informácie ...

Viac info

Nápady na skvelé recepty

Ľahké a jemné recepty plné chutí, ktoré vždy nasýtia ...

Viac info
  • Newsletter

  • Zaregistrujte sa a buďte medzi informovanými.